C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kurs og Konferanser i Sevilla

kurs og konferanser i Sevilla

SEVILLA ligger langs bredden av elven Guadalquivir, her møter du de spanske tradisjonene på nært hold og byen kan vel regnes som det mest spanske i hele Spania.  Trange gater og blomsterkledde plasser i det historiske Santa Cruz  kvarteret . I Sevilla finner du mange historiske bygninger som er verdsatt  som Verdensarv monumenter.
kurs og konferanser i SevillaSevilla er en fremtredende forretnings-og servicesenteret i den sørlige delen av Spania og har mange fremtredende konferansehoteller fordelt over hele byen som gir besøkende muligheten til å oppdage endeløse monumenter, museer og ikke minst en utrolig  atmosfære. Den velsmakende gastronomi er en viktig del av Sevillas kultur og her finner flest tapas barer per innbygger i hele Spania.

 

konferansehotell i SevillaSevilla har nylig utvidet sin kapasitet for kongresser med sitt nye kongresssenter som kan huse store kongresser opp til 6000 personer, men det finnes og førsteklasses hotell som kan ta i mot kongresser opp til 600 personer i moderne og veltalende omgivelser. I tillegg til mindre boutique hotell som er perfeket for mindre møter og kurs for grupper på 15 – 60 personer.

 

gymkhana-sevillaSeville tilbyr attraktive og spennende aktiviteter og temabuilding. Bare en spasertur i Sevilla’s gater gir deg en følelse av at du har kommet inn i en modern men ikke minst spansk by med mye tradisjon og historie. Byen har store parkarealer og mangen av de sentrale gatene i Sevillas sentrum er gågater.

Langs elven er det laget lange sykkelstier som inviterer attraktive sykkelturer som gir deg muligheten til å bli kjent med Sevilla på en ny måte. Her finner du også muligheten til å utvikle spennende Incentive progam.

kick-off-venueI området rundt Seville finner du spennende gårder ( cortijos eller haciendas) som driver med olivenolje produksjon eller oppdrett av okser eller bodegaer som lager fremragende vin, venues som er  perfekte for et kick-off arrangement.

 

Ta kontakt med oss og vi legger opp ditt unike program for ditt neste kurs og konferanse i Sevilla.