C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kurs og konferanser i Marbella

los-monteros-eventos_7
MARBELLA  er et symbol på Jetset, glamor  og luksus.   Her finner du en deilig blanding mellom spanske tradisjoner og flotte lukushotell, lekre båthavner langs den flotte Costa del Sol kystlinjen.

Marbella ligger helt sør i Spania ved Middelhavet og vender seg mot 1001 natts spennende Marokko  som dere kan se klart på godværsdager og  midt i mellom Málaga og den engelske kolonien Gibraltar.
meliamarbellabanus-meetings Utvalget av konferansehotell i Marbella området er stort og det gir muligheter til å velge mellom  utmerkede 4* så vel som  lukseriøse 5* hotell til gunstige priser, men og  Fuegirola, Benalmadena, Puerto Banus og Estepona er byer som ligger nært opp til Marbella og som tilbyr flotte møte og kurs muligheter.

Golftilbudet i Marbella er stort og attraktivt med baner tilrettelagt for ulike nivåer og muligheter til og lage attraktive golf og konferanse pakker er mange.

malaga-3Det fins et mangfold av aktiviteter  og utflukter som kan gjøres under et opphold  på Costa del Sol og Marbella i forbindelse med en incentive reise, kick-off eller event eller som et avbrekk i en konferanse. Spennende byer som Ronda og Granada,  og ikke minst Malaga by er perfekte utfluktsteder av stor interesse. Gibraltar og dagsturer til Tanger ( Marokko) er attraktive muligheter.

I fjellene rundt Costa del Sol finner du flere gastronomiske bodegaer som tilbyr besøk med vinsmaking og tapas. Men og mulighetene til å gjøre attraktive ” adventure turer”  med for eksempel  jeep, sykkeler e.l.

sailing_holidayLangs Middelhavets kyst kan en seiltur være et godt alternativ under sommerhalvåret. Eller en artig strand olympiade som forsterker lagfølelsen.

 

 

Kun 50 km. ( 40 min. med buss)  fra Malaga sin  internasjonale flyplass har dere daglige forbindelser med mangen av Norske byers  flyplasser og med flere ulike flyselskaper.

Kontakt oss og vi hjelper deg med å finne ditt kurs og konferanse hotell på Costa del Sol.