C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kurs og konferanser i Madrid

banner-meeting-madrid

 

 

 

MADRID, Spanias hovedstad, er en kosmopolitisk by som kombinerer  moderne infrastruktur med å være et økonomiske, administrative senter i Spania, med en stor kulturell og kunstnerisk arv av århundrer med fasinerende historie.

kurs og konferanse i madridDen historiske gamlebyen er eksemplarisk blant store europeiske byer, og blander harmoni , puls og tradisjoner, også kjent som “Madrid de los Austrias”  som er et levende eksempel på byens 16. og 17. århundre storhetstid, hvor du finner den imponerende Plaza Mayor som tar del av Madrid’s  “aristokratiske sentrum”, også hjem til det fantastiske Slottet, Operahuset og den moderne Almudena-katedralen.

Alt dette, kombinert med fremdriften av et samfunn som er dynamisk og åpent, og på samme tid varm og innbydende, har inkludert denne metropolen blandt de viktigste vestlige hovedstader.

Madrid  blir regnet for Spanias kunst og kulturby nummer 1. Med kjente internasjonale  museer, palasser og hager  som Prado Museet og Retiro Parken.

Madrid har en strategisk plass i sentrum av Spania og er derfor godt egnet  som kurs og konferanse senter med gode flyforbindelser til Norge.

møterom i madridMadrid tilbyr flere store og moderne kongresssenter i Madrid sentrum og omegn.  Alle med kapasitet for kongresser og messer fra  1000 – 14000 deltagere. I tillegg tilbyr Madrid også mindre venues som museer, historiske bygninger,  spennede palasser og sports arenaer hvor man kan holde møter, kurs og konferanser fra 20 – 600 personer.

Selve Madrid sentrum tilbyr rundt 180 4*og 5* hotell  blandt dem
finner du konferansehotell som tilbyr  møteromsfasiliteter  for mer en 600 personer, men og mindre botique hotell som gir attraktive muligheter for mindre og intime kurs og møtevirksomhet.

 

kick-off i madridMadrid tilbyr attraktive og spennende aktiviteter og temabuilding. Bare en spasertur i Madrid’s gater gir deg en følelse av hvilken viktig del Madrid  har spilt i Spanias historie med sin mange imponerende palasser, mjestetiske monumenter og parker og atraktive plasser hvor det er mulig å arrangere spennende kick-off  og kreative Incentive program.

Benytt sjansen til et attraktivt avbrekk i en kongress eller møte og besøk kjente byer som Toledo, Segovia og Avila og interesante bodegaer som ligger en times kjøretur i fra Madrid.

Ta kontakt med oss og vi legger opp ditt unike program for ditt neste kurs og konferanse i Madrid.