C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kurs og konferanser i Bilbao

 

meetings-and-incentive-bilbao

 

BILBAO  Spennende og nytenkende byen som har gått igjennom en fornyelsesprosess under det  siste 10 årene  og er nå blandt  de mest innoverende byer i Spania. Guggenheimmuseet har nok hatt en stor påvirkning under denne prosessen, men og byens ledelse har vært svært bevist og har blandt annet gjort området langs Bilbaoelven til en en flott promenade som viser Bilbao fra sin beste side.

kurs-og-konferanse-bilbaoSelve sentrum  er oversiktlig og lett og ta seg fram i.  Bilbao er delt i 2. På den den ene siden av  Bilbaoelven finner du det moderne og metropolitane Bilbao med  brede avenyer  og  smalere sidegater, mens den gamle bydelen gjennspeiler  Bilbao’s  storhetstid som en av Spanias ekonomiske motorer og en kjærne blandt Spanias industrialiserte byer. Men Bilbao er ikke stor og du kan bekvemt  promenere fra den ene enden til den andre på relativt kort tid.

Bilbao, tilbyr i dag flotte  og moderne konferansehotell med kapasitet for møter og konferanser fra 10  og opp til 500 personer. De fleste hotellene ligger  sentralt til i Bilbao sentrum of det gir dere muligheten til et avbrekk hvor dere kan gjøre  spennende aktiviteter , som båtturer på Bilbaoelven, blikjent med Bilbao gymkhana, Goggenheim besøk….

hotel-in-bilbaoI tillegg har områdene rundt Bilbao mange spennende aktiviteter og turer. Kun en timer kjøretur  fra Bilbao finner du spennende destinasjoner og områder som  La Rioja og San Sebastian som  kan bli et begivenhetsrikt innslag under en  kongress.

 

pintxosBilbao har sterke gastronomiske tradisjnoner som de har klart og formidle til resten av Spania. I Nordspania finner du opphavet til det som mange regner som Spanias kjennemerke pintxos. Små tapasretter på et lite stykke brød. På de fleste barer finner du et stort utvalg av denne delikatessen, men du finner også utsøkte fisk og skalldyretter i det baskiske kjøkken og Bilbao er faktisk den byen med flest restauranter med Michelinstjerner i hele Spania. Et annet gastronomisk kjennemerke for Nordspania er deres utsøkte viner, som Txakoli og Sider i tillegg til rød og hvitvin av høy kvalitet.

Den internasjonale flyplass  i Bilbao ligger ca. 13 km i fra Bilbao sentrum  og i  sommeren 2013 har Norwegian startet med direkteruter til Bilbao i fra Oslo med tilknytningsfly i fra andre norske flyplasser.

Ta kontakt med oss og vi legger opp ditt unike program for ditt neste kurs og konferanse i Bilbao.