C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kurs og konferanser i Barcelona

kurs og konferanser i barcelona

BARCELONA, hovedstaden i Catalonia. En kosmopolitisk Middelhavsby hvor du finner spennende  romerske ruiner, middelalderske kvartalene og de vakreste eksempler på det 20. århundre modernisme og avant-gardeakitekur.

møter i barcelonaDet er ingen overraskelse at symbolske konstruksjoner av den katalanske arkitektene Antoni Gaudí og Lluís Domenech i Montaner har blitt erklært Verdensarvsteder av UNESCO og  som har gjort Barcelona til det det er i dag, en av Europas  kanskje verdens mest attraktive turistdestinasjoner.

 

Byens lange historie og økonomiske dynamikken har gjort Barcelona  til en kulturell by, som kan sees i det historiske og kunstneriske lyshar stått frem med mange av de mest innovative kunstneriske trender i den senere tid.

møterom i barcelonaBarcelona tilbyr flere store og moderne kongresssenter i Barcelona sentrum i tillegg til utallige venues av ulike art som Museer, historiske bygninger og spennede palasser og sports arenaer hvor man kan holde møter, kurs og konferanser fra 20 – 600 personer.

Selve Barcelona sentrum tilbyr rundt 180 4*og 5* hotell hvor definner hotell som tilbyr tilbyr møteromsfasiliteter  for mer en 600 personer, men og mindre botique hotell som gir attraktive muligheter for mindre og intime kurs og møter.

 

bike-tour-barcelonaBarcelona tilbyr attraktive og spennende aktiviteter og temabuilding. Bare en spasertur i Barcelona’s gater gir deg en følelse av at du har kommet inn i en modern og åpen by med mange store og vide avenyer og en attraktiv strandpromenade. Byen er velstrukturert så det er lett å ta seg frem både om du går eller bruker byens  buss, tog og moderne undergrunnsbaner.   I Barcelona finner du gode sykkelstier som kan ta deg fra den ene kanten til den andre igjennom  imponerende parker, strandpromenader og lands spennende arkitektur. Hvor du og finner muligheten til å utvikle spennende Incentive progam.

 

Barcelona ligger kun et par timers flytur fra et stort utvalg av Norges byer, mangen med direkte flyforbindelse flere ganger i uken til Barcelonas internasjonale flyplass,  som ligger bare 14 kilometer fra sentrum. Dette gjør Barcelona til et nært og attraktivt møtested for kurs og konferanser som kommer  fra flere steder i Norge.
sitgesBarcelona ligger ca. 45 min fra det velkjente vin destrikte Pendes hvor du finner Spanias største cava og ikke minst vin produskjon. Og langs Costa Brava  kysten finner du kjente byer som Sitges , Tarragona og andre flotte kongresshoteller og kongresssenter i mindre byer som gir dere muligheter til å arragere kurs og konferanser til rimiligere pris enn hva de skulle koste i Barcelona.

 

 

Ta kontakt med oss og vi legger opp ditt unike program for ditt neste kurs og konferanse i Barcelona.