C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Kurs og Konferanse i Malaga

kurs og konferanse i malaga

MALAGA, Denne velkjente byen i det sørlige Spania som garanterer et varm og solrikt klima mesteparten av året.  Byen har vært bebodd i mer enn 2000 år av ulike Middelhavsivilisasjoner og har en spennede historie å fortelle under oppsyn av Gibralfaroborgen og sine mange andre attraktive monumenter, borger og gater.

Malaga er hovedstaden på Costa del Sol og har gjort den til en av de viktigste turistreisemålene i Spania.   Her finner du et sterkt kunstneriskt preg, mye gitt ettersom fødebyen til Picasso ,  nettopp var Malaga. Under et besøk på Picassomuseet  finner du igjenspeilet hele hans kunsteriske livshistore.

meeting room MalagaMalaga har sitt eget kongress og messesenter som ligger i utkanten av Malaga by, og tilbyr hotelle i kategorien 3 * og  4*som og har egen moderne møterom og konferanse lokaler som gir frister til et attraktivt event. I tillegg finner du unike venues, palasser som åpner for mulighetene til å organisere et spennende kick-off arrangement.

Costa del Sols uendelige sandstrand strekker seg fra Malaga by og helt ned til Gibraltar. Hvor mulighetene til mange lekre aktiviteter som beach games, forfriskende seilbåtturer er mange, perfekte for en unik Incentive aktivitet.

Frigiliana-malaga-spainI områdene rundt Malaga finner du flotte fjellområder, genuine hvitkalkede landsbyer, gastronomiske bodegaer som byr på den velsmakende vinen i fra Malaga.

Litt lenger vekk fra Malaga ligger imponerende byer som  Granada og Ronda. Hvor det og er muligheter til å holde møter og konferanser  eller dere kan gjøre et avbrekker til disse  fasinerende byer i fra et møte eller konferanse i Malaga.

tapas-fried-fish Kun et par timers flytur fra et stort utvalg av Norges byer, mangen med direkte flyforbindelse flere ganger i uken til Malaga’s internasjonale flyplass,  som ligger bare 8 kilometer fra sentrum. Dette gjør Malaga til et nært og attraktivt møtested for kurs og konferanser som kommer  fra flere steder i Norge.

 

Ta kontakt med oss og vi legger opp ditt unike program for ditt neste kurs og konferanse i Malaga.