C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Planlegging

Planlegging av gruppereise

Alle har et ønske om en vellykket gruppereise. Sjefen vil ha motiverte medarbeidere. Deltakerne vil oppleve noe nytt. Reisebestiller føler ansvar for at alt blir velykket. Som oftest er det de små detaljene som er avgjørende for en vellykket tur.

  • Vær fleksibel! Ha gjerne flere alternative datoer. Det kan ofte lønne seg å unngå reiser torsdag/fredag til søndag. Prøv heller lørdag til mandag eller i midtuke, og la reiserådgiver finne passende avganger. Dette gjelder både med hensyn til kapasitet, og for å få en bedre pris.
  • Prøv å bekrefte så nøyaktig antall som mulig! På denne måten slipper dere å betale unødvendige summer i depositum, og faren for å måtte betale for ubrukte bestillinger blir mindre.
  • Bestill restaurant på forhånd! Mat og drikke er viktig. For grupper er det gjerne en utfordring å finne gode restauranter med ledig plass samme kveld. Forhåndsbestill restaurantene – og alt er klart når dere ankommer stedet.
  • Legg inn aktiviteter! Gi deltakerne sosialt påfyll med hyggelige aktiviteter. Fortell oss hvordan gruppen er, og vi finner aktiviteten som passer nettopp for dere.
  • Bestill assistanse ved ankomst på flyplassen! Det er mange store og uoversiktlige flyplasser. Sjåførene får ikke lov til å forlate bussene, og å finne bussen på egenhånd kan være en utfordring. Ved å bestille assistanse ved ankomst slipper dere denne problematikken. Guiden viser vei til bussen og tar hånd om eventuelle forsinkelser eller uforutsette hendelser.

Planlegger du gruppereiser eller firmatur? La oss hjelpe deg!