C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Sevilla

5 gode grunner for å reise til Sevilla:

  • Typiske Spanske tradisjoner
  • Spennende gastronomi
  • Viktige historiske monumenter
  • Magisk og romantisk atmosfære
  • Blanding mellom maurisk og katolsk arkitektur

Ved bredden av Guadalquivir elven ligger Sevilla, preget av sin rike arabiske arv. Den Andalusiske hovedstaden utsondrer glede og et pulserende liv i alle gater og plasser som utgjør den historiske bykjernen. Her finner du interessante samlinger av historiske bygninger som har fått status som del av verdens kulturarv samt lokale bydeler som for eksempel Triana og La Macarena.

Viktige historiske hendelser i Sevilla var Columbus sin tilstedeværelse i Sevilla før sin reise til Amerika og oppdagelsen av en ny verden, som senere gjorde Sevilla til en priviligert handelhavn med Amerika. Ved to anledninger i det 20. århundre har Sevilla vært i søkelyset for verdens oppmerksomhet. I 1929 ble den latinamerikanske utstillingen arrangert, som har gitt Sevilla viktige urban arkitektur og Expo 92 som gav bildet av Sevilla som en moderne og dynamisk by. I tillegg har Sevilla gitt handlingen til 3 verdenskjente operaer, Carmen, Barberen i Sevilla og Don Juan.

Området rundt Sevilla tilbyr spennende okseoppdrettgårder og gastronomiske opplevelser som olivenolje gårder og tradisjonelle vin bodegaer av beste klasse. Det finnes også elegante og rustiske ”cortijos” og ”Haciendas” herremanns gårder som er omgjort til hotell eller selskapslokaler for private sammenkomster, aktiviteter og andre selskapeligheter.

Reiser du litt lenger vekk kommer du til Aracena fjellene med mangfoldig skinkeproduksjon og fantastisk natur. Eller til Jerez de la Frontera med hest og vin tradisjoner eller til ukjente Cordoba og sin Mosque.

Ta deg tid og ta livet med ro, avbryt sightseeing fra tid til annen for å spise noen “tapas”, de typiske “små spanske retter” og et glass vin i byens mange tapas barer.

Byen er faktisk kreditert med oppfinnelsen av denne tradisjonen og har mer enn tusen barer hvor valg av mat er praktisk talt ubegrenset, fra sjømat til skinke og pølse og fra vegetariske retter til ost. Faktisk er de fleste kulinariske skikker basert rundt denne tradisjonen. I Sevilla lager man faktisk et helt måltid av dem, flytter fra bar til bar og prøver en rett om gangen, men du finner også et stort utvalg av salater, svinekjøttretter og gazpacho ( den kalde tomatsuppen) som er sommerens favoritt.

Den nærmeste flyplassen: Sevilla  (12.6 km) Malaga  (217  km).

MER INFORMASJON OM HVA DU KAN GJØRE I SEVILLA ( informasjon på engelsk)

Unike gastronomiske opplevelser i Sevilla  Food and wine tours in Seville

Guidede sightseeingturer i Seville  Private guided tours in Seville

Flotte turer og utflukter i Sevilla Day trips from Seville

Spennende guidede dagsturer fra Sevilla  City breaks to Seville

Opplev de spanske tradisjonene i Sevilla  Spanish traditions in Seville

Beste påskeferie i Sevilla  Easter in Seville

Billig flyplasstransfer i Sevilla  Airport shuttle service