C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

San Sebastian – Donostia

 

san_sebastian

5 gode grunner for å reise til San Sebastian:

  • Vakkere naturopplevelser
  • Spennende kulturby
  • Gastronomiske tradisjoner
  • Flott sandstrand
  • Internasjonal atmosfære

San Sebastian er omgitt av daler og fjell i en spesiell skjønnhet, og har strender med fin, gyllen sand. En romantisk men også livlig og blomstrende by.

iStock_000006727594XSmall (1)San Sebastian har vært et ledende turiststed siden midten av det 19. århundre Til tross for byens lille størrelse, har internasjonale hendelser som San Sebastián International Film Festival gitt den en internasjonal dimensjon. I dag, fortsetter denne tradisjonen støttet av mange førsteklasses hoteller og andre moderne tjenester og fasiliteter med innslag av Belle Époque (Golden Age) og som tilbyr en velfylt kulturelle agenda.

 

pintxosDen baskiske kjøkken er en attraksjonen i området, hvis berømmelse har spredt seg verden rundt og oppnådde fortjent anerkjennelse og blitt inkludert i  prestisjefylte internasjonale guider.

I San Sebastian er gastronomi en kunst og et tegn på San Sebastian sin identitet.
San Sebastian er verdens hovedstad for pintxo, men er og  verdenskjent for sitt spennende kjøkken og kreative kokker..  Byen kan totalt  skilte med 16 Michelin stjerner og er faktisk- det sted i verden som har flest Michelin stjerner per kvadratmeter. I tillegg finner du og et stort utvalg av andre spennende restauranter. txakoli_vinedosLangs Biskaya kysten bare få kilometer fra San Sebastian finner du  små og genuine fiskelandsbyer hvor deilig fersk grillet fisk kan nytes og hvor de produserer den typiske vinen kalt Txakoli.

 

Shopping er viktig del i San Sebastian, byen utgjør et levende handelssentrum med mange  butikker av kjente spanske så vel som internsajonale merker. I tillegg kan du og reise til Frankrike for å shopping (kun 30 min. med bil til den franske grensen) som  tilbyr et selekt og varierte tilbud fra den franske baskiske regionen i nabolandet Frankrike.

San Sebastian. Spain - Peine del Viento - Wind CombSan Sebastian har et godt og utstrakt nettverk av sykkelstier  som gir deg muligheten til å ta deg rundt på en sikker og naturlig måte. Andre sportsaktiviter som seiling, surfing og  fisking, jogging er enkle å praktisere på den langstrakte Conchastranden. Men og landeveissyklig, golf, tennis og vandring er sportsavtiviteter som er lett tilgjengelige.

Alle felt av kreativitet er representert i San Sebastian’s kulturliv. Byen er en eksplosjon av kunnskap, kunst, tradisjon og modernitet tilgjengelig for alle.

Museer, sine berømte festivaler, fantastiske og kjente skulpturer, mangfoldet av teatre og utstillingshaller er, uten tvil, et klart eksempel på sin kulturelle rikdom.

San Sebastian tilbyr, på grunn av sin beliggenhet ved kysten, et behagelig klima, med varme somre og krydret med en lett havbris og temperaturer som runder rundt 24 / 25 ºC  i juni and juli, og milde vintre med min. temperaturer rundt  4 – 5 ºC i januar.
Nærmeste flyplass er i Bilbao ca. 95 km fra San Sebastian