C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Marbella

5 gode grunner for å reise til Marbella:

  • Luksus og høy standard Hotell
  • Middelhavs atmosfære
  • Sjarmerende omland
  • Stort utvalg av Golfbaner
  • Jetset Uteliv og glamour

casares-villageCosta del Sol er kjent som lekeplass for de rike og berømte. Noen av Spanias mest luksuriøse hotell og eiendommer finner du i denne regionen, så vel som den høyeste konsentrasjonen av topp kvalitet golfbaner i Europa. De trange gatene i den gamle bydelen og Puerto Banús med sine luksuriøse yachter og eksklusive butikker fulle av verdenskjente designeretiketter er to gode grunner til å oppdage Marbella og Costa del Sol.

Nye konferansesentre betyr at næringsliv lett kan kombineres med gleden av å nyte Marbellas koselige restauranter i gamlebyen, besøke de nærliggende tradisjonelle hvitkalkede andalusiske landsbyer som Ronda eller nyte det sofistikerte nattelivet i Puerto Banus.
Med sin privilegerte beliggenhet, har Marbella blitt et verdensomspennende turist reisemål uten å eksponere typisk andalusiske tradisjoner eller historiske essenser. Selv om hav, tradisjon og modernitet er forent i denne Middelhavsbyen som tilbyr deg en flerkulturell og kosmopolitiske atmosfære rik på nyanser og en livsform basert på sameksistens og den koselige karakter til sine innbyggere men også sitt spesielle mikroklima med mildt helårsklima, med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18,7 grader og en sol som skinner sjenerøst i løpet av årets tolv måneder for ikke å glemme mer enn 20 golfbaner på hele Costa del Sol.

 

costa-del-sol-coastMarbella har 27 kilometer med kystlinje fordelt på 24 forskjellige strender og kan skryte av sin syv kilometer lange strandpromenade laget i marmor med flott utsikt utover Middelhavet hvor du kan nyte kulinariske delikatesser som tilbys på de mange “Chiringuitos” eller besøke de mange sofistikerte og luksuriøse Beach Clubs langs hele denne kysten.

I fra Marbella som ligger midt på Costa del Sol kysten kan du reise på spennende dagsturer til for eksempel maurernes borg,Granada, Magiske Sevilla, Fjelllandsbyen Ronda, Britiske Gibraltar eller til 1001 Natts Tanger (på nordsiden av Marokko).

Den nærmeste flyplassen: Malaga (57 km).

Finn mer informasjon om hva du kan gjøre med Spaniaopplevelser.no i Marbella. ( Informasjon på engelsk )

Turer og utflukter til  Malaga – Costa del Sol  Malaga Costa del Sol – Tours and Excursion

Mat og vinturer til Malaga og Costa del Sol Food and wine Tours

Aktivitetets turer til Malaga og Costa del Sol Activity and Adventure tours

Billig flyplass transfer til Malaga og Costa del Sol  Malaga airport transfer