C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Mallorca

5 gode grunner for  å reise til Mallorca:

  • God flyforbindelse fra hele Europa
  • Attraktiv balanse mellom jetset og lokal kultur
  • Utrolige landskap
  • Elegant og egenartet atmosfære
  • Spennende gastronomi

Øya Mallorca, den største av den baleariske øygruppen, ligger i det rolige Middelhavet. Palma er hovedstaden og den største byen på øya, ligger på sørkysten i en bred bukt med utsikt til sjøen fra palmepromenaden og de historiske bymurene. Palma har et godt klima hele året (med en gjennomsnittlig årlig temperatur på 17,9 ° C).

Byen er ideelt utstyrt for å appellere til alle typer besøkende kombinerer imponerende monumenter med alle tenkelige moderne fasiliteter. Øya i seg selv er full av overraskelser og kontraster, fra røffe fjellformasjoner og fjelldaler til skjulte viker, brede sandstrender og åpne sletter.

Ved ankomst på øya, er sansene gasset av den behagelige effekten av lyset og fargen på himmelen som gjennomsyrer alt. Men det er mer til Mallorca enn følelsene som pirrer fantasien din og øker følelse av velvære.
Mallorca har en historie for seg selv, sitt eget språk, sin egen varierte gastronomi, sin egen personlighet i sitt folk og sine små landsbyer. Et møtested for kulturer og sivilisasjon gjennom tidene. Landskapet på øya er full av viker, strender og klipper på kysten og i innlandet finner du typisk byer og fjellkjeder opptil 1500 meter høye. Variasjon av landskap og kultur inviterer deg til å utforske hver krok av Mallorca.

Med andre ord, et eldgammel samfunnet, vant til passering av de reisende. Men bak alt dette finnes modernitet, energi, en oppfriskende progressive luft som aktiverer en rik og dynamisk økonomi.

Her kan du fortsatt finne fremragende eksempler på dyktige håndlagde arbeidet som sko, lær, plagg og tilbehør, glassblåsing, Manacorperler verdensomspennende berømmelse, eller urte baserte likører, arv av de mange klostre som var spredt over hele øya i middelalderen. Unike håndvevde duker til gardiner og møbeltrekk, rustikk keramikk, alle bærer det offisielle “Made in Mallorca” segl, symbol på kvalitet og stolte tradisjoner.

De tradisjonelle Majorquinske mattradisjoner er sterkt påvirket av Middelhavets kultur og geografi. Derfor er det først og fremst preget av variasjon. Ensaimadaen og sobrassada er de mest kjente produktene i utlandet, men den Majorquinske gastronomi tilbyr også utsøkt fisk og sjømat, kjøtt og deilige desserter. Vin, ost, olje, pølser, grønnsaker er alle produkter fra øya.

Den nærmeste flyplassen: Palma de Mallorca  (10 km).

Finn mer informasjon om hva du kan gjøre med Spaniaopplevelser.no på Mallorca:(Informasjon på engelsk)

Beste seileferie på Mallorca  Sailing holiday Mallorca

Guidede turer og utflukter på Mallorca Mallorca – Tours and Excursion

Billig flyplasstransfer på Mallorca Mallorca airport transfer