C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Madrid

5 gode grunner for å reise til Madrid:

  • Spanias hovedstad
  • Internasjonale flyforbindelser
  • Ideell for møter og kongresser
  • Spansk kulturarv og kunst senter
  • Shopping, Uteliv og fotball

Madrid er synonymt med kultur og folkeliv. Som hovedstaden i Spania, er Madrid også hjem for kongefamilien, den spanske regjeringen og mange andre nasjonale institusjoner. Byen har en lang og fascinerende historie og over alt i Madrid er det monumenter og museer av stor kunstnerisk verdi. … Men mer enn noe annet er det et kulturelt paradis. Det er hjemmet  for det som blir  kalt  Kunsttriangelet, der finner du innenfor et begrenset område Prado-museet, Reina Sofía Kunst senter og Thyssen-Bornesmiza Museum. Spanias og kanskje Europas beste kunst skatter.

I sentrum av det gamle Madrid, kan de smale brosteinsgatene lure sansene til å tro du er i en liten spansk landsby for 100 år siden dette er et bevis på at selv gamle Madrid fortsatt eksisterer.  Faktum er at lite har endret seg i denne delen av byen og nitid restaurering er bli høyt verdsatt. Historiske steder som Plaza Mayor og Puerta del Sol og Gran Via setter i scene en spasertur gjennom tidene,.Du kan trygt si at Madrid er en kosmopolitisk by, der du finner alt du trenger, hvor den moderne harmonien er perfekt mellom de klassiske og tradisjonelle elementene. Et absolutt ”must” for alle besøkende til Madrid er en spasertur gjennom det velkjente utendørsmarkedet ” El Rastro”.

De store grøntområdene i Madrid, gjør at byen puster fritt, her finner du Casa de Campo, Buen Retiro-parken, Parque del Oeste, Juan Carlos I-parken og Dehesa de la Villa. Av alle, er den mest populære Retiro parken, hvis navn kommer fra oppstarten var en del av den kongelige residensen.

 

Gastronomien i Madrid er unik her er det samlet det beste kokekunstene i  fra hele Spania. Her er all regional gastronomi representert. En blanding av alle spesialitetene tillagt en Madridsk ”touch” som virkelig gir dere velsmakende delikatesser. Noe som gir  Madrid  en helt spesiell gastronomisk sjarm er utvalget av tapasbarer der du kan nyte en drink og litt “tapas”. I Madrid er det vanlig å gå på tapasbarer med venner etter arbeid.

Historiske byer som Toledo, hvor Greco bodde store deler av sitt liv, Segovias romersk akvedukter, og Ávila er lett å komme til fra Madrid. Noen av dem vil lede deg til  eldgamle tider i Spania med sine middelalderske monumenter og historiske tradisjoner. Andre Regioner rundt Madrid tilbyr også mye, mye mer. For eksempel byene Aranjuez, Alcalá de Henares og San Lorenzo del Escorial, som alle har blitt erklært Verdens arv steder. Eller små pittoreske byer som Chinchón, og de sjarmerende landsbyene i fjellene rundt Madrid.

Madrids er en veldig livlig by i løpet av dagen og også til nattestid. Det er  et stort utvalg  av nattklubber, diskoteker, terrasser  som er åpne hver dag, med ”chicks” steder som passer for en hver.

De nærmeste flyplass: Madrid (16.6 km).


Planlegging

Planlegging av gruppereise Alle har et ønske om en vellykket gruppereise. Sjefen vil ha motiverte medarbeidere. Deltakerne vil oppleve noe nytt. Reisebestiller føler ansvar for at alt blir velykket. Som
les mer