C/Milano Govinda, 35
41020 Sevilla, Spain
mobile: + 34 637 87 87 68
phone: +34 954 25 68 16

Alicante Costa Blanca

 

5 gode grunner for å reise til Alicante – Costa Blanca:

  • Fantastisk helårsklima
  • Spennede og vakkert kystlandskap
  • Fremtredene gastronomitradisjoner
  • Gode flyforbindelser med Norge
  • Små og intime landsbyer i interiør og ved kysten

Costa Blanca sin middelhavskyst regnes som en av de mest kosmopolitiske områdene av Europa, hvor fremmed kultur blander med lokale tradisjoner i perfekt harmoni. Hele provinsen er velsignet med varierte landskap og misunnelsesverdige kontraster og det ideelle klimaet garanterer behagelig sol hele året og med fantastiske hvite sandstrender som har tjent områdets navn” Costa Blanca”.

Altea er en av de vakreste perlene på denne kysten. Her finner du en koselig gamleby med trange gater, hvite hus og koselige restauranten, og som juvelen i landsbyens hjerte finner du den den vakre kirken. I tillegg til den flotte strandpromenaden som gir Altea en eksotisk atmosfære.

Alicante, hovedstaden på Costa Blanca, har mer enn 3000 års historie fra hver sivilisasjon som har styrt byen har satt sine spor.

I denne fantastiske byen kan man delta i praktisk talt alle typer sport – ridning, seiling regattaer, golf, spennende aktiviteter og mye mye mer.

Byen er forbundet med de største europeiske byer takket være sin internasjonale flyplass som ligger kun 10 minutter fra sentrum. Den kommersielle havnen og den livlige marinaen tilbyr et populært stoppested for cruisebåter i Middelhavets reiseruter. Alicante har et moderne konferansesenter og utmerket utvalg av hoteller egnet for møter og konferenser.

Costa Blanca kysten tilbyr flotte hotellet langs kysten ved små og intime kystlandsbyer men også internasjonell turistområder som verdenskjente ”Benidorm”, Mangen av hotellene tilbyr SPA fasiliteter og gir muligheter for velværereiser.

I innlandet finner du en fantastisk natur og fjelllandskap som byr på mulighter til spennende teambuilding aktiviteter som klatring og vandringturer blandt andre.

Gastronomi er en viktig del av kulturen fra denne regionen. Paellaens hjemland. Her finner du mangen ulike varianter av Paella men også vinproduksjon er en viktig del av områdets gastronomiske tradisjoner.

Nærmste flyplass Alicante  (12 km)